leer meer over deze immuunbooster

De kracht van bottenbouillon

Éen van de meest krachtige en veilige manieren om de algehele gezondheid van jouw dier te ondersteunen & optimaliseren

Wat kun je verwachten?

Hoe mooi is het, dat je door zo iets simpels als een bouillon, wat ook niet veel hoeft te kosten, het leven van jouw dier kunt verlengen of het immuunsysteem zodanig kunt herstellen dat klachten kunnen verdwijnen.

We leggen uit waar de kracht van bottenbouillon in te vinden is, wanneer je dit gericht toe kunt passen en wat je er aan toe kunt voegen om de werking nog meer te versterken.

Herken je dit?

"Zelfs als je al op wekelijkse basis bouillon maakt, zal deze cursus je leren om deze nog meer kracht bij te zetten"
Maxine rehl - ekowolf

Wat als...

De oplossing

Zelf bottenbouillon maken

Natuurlijk kun je kant en klare bouillon kopen, maar zelf bottenbouillon maken is van hogere kwaliteit, goedkoper en je kunt hem krachtiger maken door selectieve ingrediënten toe te voegen.

Inhoud van de cursus

Module #1

Leer alles over de werking van bottenbouillon, wanneer je dit voert en wat de voordelen zijn wanneer je bouillon voert.

Module #2

Je komt alles te weten over de ingrediënten en wat je toe kunt voegen om de bouillon krachtiger te maken.

Module #3

Wij hebben een aantal krachtige recepten samengesteld waarmee je direct aan de slag kunt!

Over mij

Maxine Rehl

Als afgestudeerd orthomoleculair therapeut voor dieren en Food Revolution deskundige is het mijn doel om baasjes en hun dieren te helpen om een optimale gezondheid te bereiken. Samen bekijken we de huidige situatie en kunnen we (vaak op een simpele manier) wijzigingen toepassen om het immuunsysteem een boost te geven of om klachten te verminderen.

Met dit cursusaanbod wil ik laten zien dat je op een makkelijke manier al heel snel een grote impact kunt creëren op de gezondheid van jouw dier.

"Toen onze hond niets meer wilde eten, zorgde bottenbouillon ervoor dat zij alsnog veel nutriënten binnen kreeg en haar eetlust weer terug kwam"
maxine rehl - ekowolf

Veelgestelde vragen

Nee, deze cursus kun je geheel online volgen op een tijd en dag dat het jou uitkomt. De cursus bestaat uit verschillende modules, en je kunt tussendoor dus ook gewoon een dag niets doen. Jij bepaalt wanneer je ervoor gaat zitten en voor hoe lang.

Nee, deze cursus kun je ook volgen als je alleen een (soep)pan tot je beschikking hebt. We raden een slowcooker wel aan, omdat je dan op lage temperatuur de bouillon goed lang kan laten sudderen en velen zeggen dat de geur door een slowcooker echt beperkt is, maar we hebben de recepten ook aangepast naar alleen een (soep)pan.

Nee, je kunt heel enthousiast natuurlijk al verschillende botten in huis halen welke je hebt gevonden op onze Ekowolf webshop, maar in deze cursus leer je juist welke ingrediënten voor jouw dier een verrijking kunnen zijn en welke basis ingrediënten je nodig hebt voordat je start.

Je kunt ten alle tijden inloggen en jouw cursus bekijken. Ook kun je gedurende de cursus terug gaan naar een vorige les om deze nogmaals door te nemen. Maar vanaf het moment van inschrijven heb je een half jaar (183 dagen) toegang tot deze cursus.

Je zou de cursus in één dag af kunnen ronden. Deze cursus is een verrijking voor je basiskennis, en is puur gericht op bottenbouillon. Door hem in delen op te splitsen kun je wel alle informatie rustig verwerken.

Ja! Mocht je hem niet direct kunnen vinden, ga dan naar je account en naar de betreffende cursus. Je ziet dan een PDF bestand symbool waar je je certificaat kunt downloaden

Ben jij klaar om aan de slag te gaan?